18.12.09

Music albums: Top 20 of 2009 & '00s >>> #03


#03 >>> '00s >>> Interpol - Turn on the bright lights



Το ντεμπούτο των Interpol είναι ένας δίσκος ικανός να σου αλλάξει τη ζωή! Άκουσα για πρώτη φορά το Untitled μία μέρα στο ραδιόφωνο και ήταν από τις λίγες φορές που έλπιζα ο παραγωγός να πει στο τέλος του κομματιού τι είναι αυτό που παίζει. Μερικά χρόνια μετά (2 αν δεν κάνω λάθος) ταξίδεψα μέχρι το Βερολίνο για να χτυπηθώ ακούγοντας live το Obstacle 1. Αγαπημένο μου κομμάτι του αλμπουμ νομίζω πως είναι το The New.

Interpol - Obstacle 1



#03 >>> 2009 >>> Polly Scattergood - S/T



Κάπου στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έπεσε στα χέρια μου το "Kiss Me" EP της. Εκεί μέσα υπήρχε το συγκλονηστικό I hate the way. Από τότε περίμενα πως και πως να σκάσει το ντεμπούτο της. Ένα μάτσο κομμάτια παίζουν στο repeat: other too endless, please don't touch, I am strong, unforgiving arms, bunny club, nitrogen pink... βασικά ολόκληρος ο δίσκος. Λατρεύω τη φωνή της (απίστευτη ερμηνευτική χροιά) και το στυλ της... Η μεγάλη ελπίδα της Βρετανίας.

Polly Scattergood - I hate the way



Υ.Γ.1 >>> Το blog-όψήφισμα συμβαίνει για 3η συνεχόμενη χρονιά και είναι μία ιδέα του gone4sure. Στις 20/12 τελειώνει η ψηφοφορία με το #1 του καθενός από τους 84 συμμετέχοντες. Λίγες μέρες αργότερα, θα καταμετρηθούν οι ψήφοι και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!
Y.Γ.2 >>> Για όσους θέλουν να βλέπουν συγκεντρωμένα τα ψηφιζόμενα κάθε μέρα albums, ο lkrory21 αναλαμβάνει να τα ρίχνει εδώ.

No comments: